Wat kost een begrafenis of crematie bij Varènz

De kosten van een uitvaart

Zoals ieder mens uniek is, zo zijn ook ieders uitvaartwensen uniek en daarom is iedere uitvaart naar onze overtuiging maatwerk. Om voor u inzichtelijker te maken wat de kosten zijn hebben wij hieronder vier verschillende mogelijkheden samengesteld welke inhoudelijk volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Hoe kan het dat Varènz Uitvaartzorg MEER dienstverlening levert tegen MINDER kosten dan de meeste uitvaartondernemers uit de regio?

aangezien wij zo veel mogelijk in "eigen hand" proberen te houden en met de meeste leveranciers een goede prijsafspraak hebben gemaakt, zorgt dit er voor dat we tegen een zeer scherp tarief onze diensten aan U kunnen verlenen. Verder berekenen wij ALLE kosten van externe partijen zoals bv. de kistleverancier of de plek van opbaren ZONDER daar winst op te maken één op één aan U door. Wij laten dit, indien gewenst ook aan U zien door middel van het toevoegen van de facturen van de externe partijen bij de eindnota. Zelfs als u een naturapolis (diensten uitvaartverzekering) heeft bij Dela, Yarden, of Monuta of een andere uitvaartverzekeraar kunt u bij ons terecht. En natuurlijk ook als u niet verzekerd bent. Wij bieden MEER voor veel MINDER. Wij leveren excellente dienstverlening met oog voor details, en zijn zeer zeker geen low-budget organisatie. Wij vertellen U een eerlijk verhaal. Bij ons GEEN nare ellende achteraf. WIJ ZEGGEN WAT WE DOEN, EN DOEN WAT WE ZEGGEN. Wij vinden gewoon dat het anders moet, en dat kan ook. "Hart voor mensen Eerlijk ondernemen" daar gaat het om.

Crematie met opbaring in afscheidshuis Ede

Samenstellen van de gehele uitvaart( max 12 uur)- -Aangifte van overlijden bij de gemeente -2 uitvaartleiders op de dag van de uitvaart aanwezig- De laatste verzorging en eventueel het in de kist leggen van de overledene -Multiplex uitvaartkist met binnenbekleding van katoen-Rouwkaarten 75 stuks inclusief portokosten -Overbrengen overledene naar de plek van opbaring ( maximaal 30 km rondom Ede anders toeslag van €1,00 per kilometer ) -Gebruik van afscheidshuis Klaphek Ede voor de opbaring gedurende 5 dagen -Overbrenging overledene naar crematorium Ede -Crematie bij crematorium Ede met afscheidsdienst 30-45 minuten en na afloop condoleren in het restaurant 30-45 minuten minuten -Bewaren van de as van de overledene voor dertig dagen in de algemene nis van crematorium Slingerbos/huis van Yarden Ede.
Compleet € 4250,-

Crematie met thuisopbaring

-Samenstellen van de gehele uitvaart-( max 12 uur) -Aangifte van overlijden bij de gemeente -2 uitvaartleiders op de dag van de uitvaart aanwezig- De laatste verzorging en eventueel het in de kist leggen van de overledene -Multiplex uitvaartkist met binnenbekleding van katoen-Rouwkaarten 75 stuks inclusief portokosten -Overbrengen overledene naar de plek van opbaring ( maximaal 30 km rondom Ede anders toeslag van €1,00 per kilometer ) -Gebruik van een koelvoorziening voor een opbaring thuis -Dagelijks huisbezoek indien gewenst -Overbrenging naar crematorium Ede -Crematie bij crematorium Slingerbos Ede met afscheidsdienst 30-45 minuten en na afloop condoleren in het restaurant 30-45 minuten -Bewaren van de as van de overledene voor dertig dagen in de algemene nis van crematorium Slingerbos/ huis van Yarden Ede
Compleet € 3600,-

Begrafenis met thuisopbaring

Samenstellen van de gehele uitvaart-(max 12 uur)Aangifte van overlijden bij de gemeente-Laatste verzorging en in de kist leggen van de overledene-Massiefhouten basis uitvaartkist met binnenbekleding van katoen-Rouwkaarten 75 stuks naar keuze inclusief portokosten- Overbrengen overledene naar de plek van opbaring ( maximaal 30 km rondom Ede ) -Gebruik van een koelvoorziening voor een opbaring thuis inclusief toebehoren -Dagelijks huisbezoek indien gewenst-Overbrenging naar begraafplaats in gemeente Ede-Begrafenis met ontvangst in de familiekamer en met afscheidsdienst in de aula en na afloop condoleren- (graf voor 2 personen voor 10 jaar verlengen na 10 jaar mogelijk Geen algemeen graf) Exclusief afhalen en plaatsen grafmonument indien al aanwezig- Exclusief monument en bijzondere bepalingen.
Compleet € 4400,-

Begrafenis met opbaring in afscheidshuis Ede

Samenstellen van de gehele uitvaart-(max 12 uur)Aangifte van overlijden bij de gemeente-twee uitvaartleiders op de dag van de uitvaart aanwezig-Laatste verzorging en in de kist leggen van de overledene-Massiefhouten basis uitvaartkist met binnenbekleding van katoen-Rouwkaarten 75 stuks naar keuze inclusief portokosten- Overbrengen overledene naar de plek van opbaring ( maximaal 30 km rondom Ede ) -Gebruik van afscheidshuis de Klaphek Ede gedurende 5 dagen-Overbrenging naar begraafplaats in gemeente Ede Begrafenis met ontvangst in de familiekamer en met afscheidsdienst in de aula en na afloop condoleren- ( graf voor 2 personen voor 10 jaar, verlengen na 10 jaar mogelijk Geen algemeen graf )-Exclusief afhalen en plaatsen grafmonument indien al aanwezig- Exclusief monument en bijzondere bepalingen.
Compleet € 5100,-,-

Bel mij terug

Laat ons u terugbellen op een door u gewenst moment.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.