Uitvaartvervoer

Vervoer is een belangrijk onderdeel van de uitvaart. De overledene moet worden van het rouwcentrum of woonhuis naar de kerk, begraafplaats of het crematorium worden gebracht. Naast het rouwvervoer, worden er ook vaak volgauto’s ingezet om naaste familie te vervoeren. U bepaalt samen met ons de vormgeving van de laatste reis.

De uitvaartstoet

Het middelpunt van de uitvaartstoet is zonder twijfel de rouwauto. Een rouwauto kan in tradtionele kleuren besteld worden, zoals zwart, grijs en wit, maar ook een gekleurd exemplaar is verkrijgbaar in blauw of bordeauxrood. Een speciale bloemenauto kan bijbesteld worden. Deze is verkrijgbaar in Caddillac-uitvoering in zwart of wit, en kan ongeveer twintig bloemstukken vervoeren. Een unieke rouwstoet kan bestaan uit een originele Rolls Royce, met de kleurstelling Royal Blue over Silver Grey, één rouwauto en vier volgwagens. Klassieke voitures met chauffeur worden beschikbaar gesteld voor de uitvaart door een aantal Citroën ID/DS-bezitters van Rouwsnoek.

Uitvaartvervoer kan ook exclusief gedaan worden met rouwkoetsen. Hier wordt steeds vaker gebruik van gemaakt; het is een indrukwekkend gezicht. Deze koetsen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Er kan gekozen worden voor zowel witte als zwarte paarden. Om naaste familie te vervoeren, kunnen volgkoetsen evenals een bloemenkoets in wit of zwart worden gebruikt.

Wensen bij uitvaartvervoer

U heeft veel opties als het aankomt op het vervoer van een overledene. Andere opties zijn het inhuren van een loopkoets, die tot voor in de kerk of tot aan het graf kan komen, een Indische lijkwagen met zwart gelakt onderstel en blank gelakte bovenbouw, een uitvaartbus, een echte Harley Davidson rouwmotor met zijspan, een rouwfiets, een rouwcaravan en een uitvaarttruck. Alles om aan de laatste wensen van de overledene te voldoen, of wat in overeenstemming is met uw betrachtingen.

Binnen- en buitenland

U heeft een grote keuzevrijheid op het gebied van uitvaartvervoer, of u nu gebruik maakt van één van de vele uitvaartvervoeropties of dat u zelf passend vervoer regelt. Niets is verplicht, alles is mogelijk. Naast rouwtransport binnen Nederland is het ook mogelijk transport te regelen naar of uit het buitenland. Varènz Uitvaartzorg helpt u bij het regelen van passend vervoer. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.