Rouwdrukwerk

De wijze waarop men afscheid neemt van een dierbare is aan het veranderen. De wensen van de direct betrokkenen spelen een grote rol bij het vormgeven van rouwdrukwerk. In plaats van een traditionele rouwkaart, wordt er veelal gekozen voor persoonlijk drukwerk. Varènz Uitvaartzorg richt zich op elk mens als individu en maakt gebruik van moderne technologie om rouwdruk zo vorm te geven, dat de boodschap op een persoonlijke manier wordt verteld. Snel communiceren en produceren staan hierin centraal.

Op basis van onze ervaring en kennis wordt het rouwdrukwerk uitgezocht en samengesteld. Naast eigen productie werken wij samen met Rowi print en Sign rouwdrukwerk uit Elst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk in rouwdrukwerk. Dit drukwerk is te allen tijde tijdig bij u aanwezig.

De rouwkaart

De rouwbrief of rouwkaart staat centraal bij het regelgesprek. Samen met de nabestaanden bespreken we alle mogelijkheden en wordt er een passende tekst opgesteld. Er is van alles mogelijk op het gebied van rouwdrukwerk. Zo kunt u ervoor kiezen om rouwkaarten te versturen voor de uitvaart, maar is het tevens mogelijk om te kiezen voor een kaart na de uitvaart, in geval van een uitvaart in besloten kring. Naast vermeldingen over naaste familie, kunnen ook bedankjes of huisdieren vermeld worden. Het is uiteraard altijd mogelijk om rouwdrukwerk aan nabestaanden over te laten.

U krijgt altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of het ontwerp met de tekst en namen verwoorden wat u wilt meedelen. Voorbeelden van rouwbrieven en teksen kunnen, indien gewenst, meegenomen worden, maar vaak zorgt een eigen ontwerp voor een persoonlijk karakter van de brief. Na deze controle worden de rouwbrieven gedrukt en ontvangt u deze binnen enkele uren.

Verzending

Tijdens het produceren van de rouwkaarten ontvangt u van ons de enveloppen met daarbij speciale rouwzegels. U kunt dan de adressen schrijven. De rouwbrieven worden door Post.nl met voorrang verwerkt, waardoor de post de volgende dag afgeleverd wordt. Varènz Uitvaartzorg kan dit hele proces voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze handelingen zelf uit te voeren. Wij doen alleen hetgeen dat ú wilt.

Advertentie

Daarnaast kunnen ook advertenties in kranten door ons verzorgd worden. Een rouwadvertentie is een goed middel, indien niet alle relaties bekend zijn en u een grote groep wilt bereiken. De opmaak en tekst komen vaak overeen met die van de rouwkaart, maar kunnen tevens vereenvoudigd worden. Een gemiddelde advertentie in een regionale krant komt al snel op € 500,00 en die in een landelijke krant op € 1.100,–. Laat u adviseren door de experts bij Varènz Uitvaartzorg.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.