Een uitvaart moet goed geregeld worden. Het is een manier om afscheid te nemen op een persoonlijke manier. En dat kan op veel manieren. Naast het regelen van een kist, het vervoer en eventuele bloemen, kan een uitvaart nog persoonlijker worden gemaakt met diverse elementen, zoals muziek, foto’s en film. En heeft u al nageacht over catering na de ceremonie? Varènz Uitvaartzorg regelt het, samen met u.

Muziek

Een uitvaart kan nog persoonlijker worden gemaakt door het gebruik van muziek. Naast speciale gedichten of persoonlijke verhalen, kan muziek zorgen voor een mooi afscheid. Dit kan met behulp van een lied met tekst, maar ook een muziekstuk geeft de uitvaart een persoonlijk karakter. En zo krijgt u bij dat ene nummer nog altijd kippenvel. Muziek kan natuurlijk van een CD afgespeeld worden, maar hier kunnen ook musici en/of zangers voor worden ingezet. Ook is het mogelijk dat u zelf een muziekstuk ten gehore brengt, indien u een instrument bespeelt.

Foto's en filmfragmenten

Naast muziekfragmenten, kunnen ook foto’s een uitvaart persoonlijker maken. Vaak worden enkele dierbare foto’s getoond, die kenmerkend zijn voor de overledene. Film- en geluidsfragmenten verlevendigen eveneens de herinnering aan de overledene. Met de hulp van een fotograaf kan er ook een uitvaartrapportage gemaakt worden. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken, zodat de uitvaart geheel naar wens is.

Catering

Na de ceremonie van een begrafenis of crematie kiezen velen voor een koffietafel of enige andere vorm van catering. Wij hebben veel ervaring met het regelen van catering en kunnen bij u thuis of op locatie een aangepast arrangement verzorgen met professionele krachten. Ook kunnen de gasten bediend worden met drankjes. In ons arrangement vindt u een koffiezetapparaat, eigen glazen en servies. U kunt kiezen uit een koffie-arrangement met verschillende warme en koude dranken, cake, koeken en chocolade. Ook bieden wij een lunch-arrangement, dat bestaat uit een lichte maaltijd met onbeperkt warme en koude dranken, luxe sandwiches, mini-broodjes en vers fruit. Het receptie-arrangement bestaat uit warme en koude dranken en bier, wijn en prosecco aangevuld met bittergarnituur, kaas en worst. Wenst u een volledige maaltijd? Het luxe-buffet arrangement wordt op grote schotels en schalen geleverd en kan zowel koud als warm geserveerd worden met onbeperkt warme en koude dranken.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.