Het regelen van een uitvaart begint bij het treffen van de juiste voorzorg. Varénz Uitvaartzorg weet hier alles van; wij begeleiden u graag van A naar B, met voorzorg die perfect op maat is voor u en uw nabestaanden.

Maak onzekerheid bespreekbaar

Het bespreekbaar maken van uw eigen wensen als het om een uitvaart gaat, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De dood is nu eenmaal geen geliefd onderwerp, maar toch hoort het bij het leven. Rationeel gezien is het zelfs de enige zekerheid die u in het leven heeft. Vroeg of laat gaan we allemaal, en juist die onzekerheid maakt het zo belangrijk om op tijd na te denken over de dood en uw eigen uitvaart. Dus niet alleen op het moment dat u ouder bent of te maken heeft met ziekte, maar ook op jonge leeftijd is het nuttig om hier voldoende aandacht aan te schenken. Met in het achterhoofd niet alleen uzelf, maar ook uw nabestaanden.

Natuurlijk hoeft het treffen van goede voorzorgsmaatregelen niet uit angst of specifieke verwachtingen voort te komen. Vaak geeft het een fijn gevoel om vast kennis te maken met degene die uw uitvaart zal uit gaan voeren in de toekomst. En vanzelfsprekend komen daar ook de wensen om de hoek kijken, die dan meteen kunnen worden vastgelegd in een daarvoor bestemd wensenformulier. Dit kan zo gedetailleerd als u zelf wilt. Ook als u nog geen idee heeft, wordt alles rustig en zonder enige verplichting doorgenomen. U ondertekent tot slot het wensenformulier, en kunt vervolgens zelf kiezen in hoeverre u dit kenbaar wilt maken bij naasten. Sommige mensen kiezen ervoor om dit niet te bespreken, daar waar anderen dit volledig met elkaar delen. Hierin bestaat geen standaard. Bij Varénz Uitvaartzorg staat voorop dat u doet wat goed voelt. Ook om deze reden, zullen wij tijdens het voorgesprek het woord uitvaartverzekering niet laten vallen. Enkel uw uitvaart, begrafenis of crematieplechtigheid naar gelang uw wensen en uw keuzes, staat centraal.

De regie in eigen hand

Dit alles maakt dat een dergelijk voorgesprek verschillende voordelen heeft. Door de oriënterende doeleinden verschaft het u meer duidelijkheid, geeft het rust en bovendien is het bij Varénz Uitvaartzorg geheel kosteloos. De afspraak kunt u geheel vrijblijvend maken, waarna we samen alles zullen bekijken. U houdt te allen tijde de regie in eigen handen; zelfs als u er niet meer bent.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.