Uitvaartverzekering

Koffie of champagne, begraven of cremeren? Hoe uw uitvaart eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Door van tevoren aandachtig de opties door te nemen, wordt het toekomstbeeld stukje bij beetje steeds duidelijker. Vanzelfsprekend hangt hier een kostenplaatje aan. Goed nadenken over uw uitvaart, geeft niet alleen een comfortabel en gerustgesteld gevoel, maar stelt u ook in staat de premie te bepalen die u betaalt voor een verzekering. Hoe gerichter een beeld geschetst wordt, des te gerichter een bedrag verzekerd kan worden. De kosten dekken van uw uitvaart, gebeurt voornamelijk uit het belang van uw naasten. Zo zorgt u ervoor dat niemand onverhoopt voor hoge kosten van uw uitvaart komt te staan, want zij hebben dan al genoeg om aan te denken. Varènz Uitvaartzorg kan u hier goed in bijstaan.

Rechtdoen aan bestaan

Bij Varènz Uitvaartzorg kunnen wij u meer vertellen over alles dat bij een uitvaartverzekering komt kijken. Indien dit gewenst is, kunnen wij u aan de hand van een vrijblijvend voorgesprek meer inzicht verschaffen omtrent de uitvaart die bij u past en die financieel haalbaar is. Een uitvaart dient immers recht te doen aan uw bestaan.

Indien u een kapitaal- of sommenverzekering heeft afgesloten, keert de verzekeraar bijna altijd een bedrag uit dat kan worden gebruikt voor uw uitvaart. Bent u anders verzekerd? Ook dan is het nog altijd mogelijk om uw uitvaart te (laten) regelen door Varènz Uitvaartzorg. Zelfs als u een naturaverzekering, waarbij diensten worden geleverd in ruil voor de betaalde premie, heeft afgesloten, bent u niet verplicht om de begrafenis of crematie door hen te laten verzorgen. Indien u wenst dat wij bij Varènz Uitvaartzorg de uitvaart regelen, dan keert de verzekeraar een bedrag uit in plaats van dat zij de diensten zelf levert. Meestal is dit een percentage van het bedrag, bijvoorbeeld 75%. Het is aan de nabestaanden om te bepalen of dit genoeg is. Doordat de tarieven van Varènz Uitvaartzorg zo scherp zijn is zelfs een uitkering van 75% door bijvoorbeeld Monuta dela of Yarden nog voldoende om de factuur van de uitvaart hiermee te kunnen voldoen. Vraag ons om meer informatie.

In geval van overlijden, dient duidelijk bij de verzekeraar te worden aangegeven dat u de uitvaart door Varènz Uitvaartzorg wil laten regelen. Wij zullen er opeenvolgend voor zorgen dat alles in gang wordt gezet.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.