De periode die minstens zo belangrijk is als de aanloop naar de uitvaart, is de afloop ervan. Dit begint altijd met een terugblik. Was alles naar wens? Bent u tevreden met hoe alles gelopen is? Om hier achter te komen, nemen we de uitvaart stapsgewijs door. Dit heeft, naast een evaluatieve werking, ook een positieve uitwerking op de rouwverwerking. Maar hier houdt het niet op.

Na de uitvaart, zijn er nog veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Dit gaat van de verklaring van erfrecht, tot het informeren van instanties over het overlijden. Vaak gebeurt dit alles in een roes. Varénz Uitvaartzorg is er om u te attenderen daar waar nodig, maar ook om u te helpen met alle andere dingen die zich na een uitvaart voortdoen. De periode waar u het minst op voorbereid bent, is namelijk de tijd die aanbreekt vlak na de uitvaart. Als alles geregeld is en de drukte voorbij, wordt het plots stiller. Ook dan staat Varénz Uitvaartzorg voor u klaar. Wij houden ons wat meer op de achtergrond of treden juist toegewijd op. Als u wilt, brengen wij u in een later stadium in contact met diverse instanties. Dit gebeurt altijd in goed overleg; als u wilt, ondersteunen en begeleiden wij u.

Meer dan werk alleen

Praktische zorg is ons vak, maar onze werkzaamheden gaan verder dan dat. Toch vragen mensen tegen beter weten in, zelden om emotionele steun. Gelukkig voelt Varénz Uitvaartzorg in de meeste gevallen aan wat onze cliënten nodig hebben. Ook in het geval dat mensen liever alleen gelaten willen worden: niets is hierbij goed of fout en u bent nooit iets verplicht.

Daar waar de emoties hoog oplopen en keuzemogelijkheden ontelbaar zijn, is een onafhankelijke doch betrokken partij vaak onmisbaar. Het uitzoeken van een grafmonument, bijvoorbeeld. Of een plaats om de as te verstrooien. Bij alles waar u extra hulp of inspiratie bij kunt gebruiken, staat Varénz Uitvaartzorg voor u klaar.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.