Uitvaart, wat komt er bij kijken?

Hectische dagen, praktische handelingen en emotionele beslissingen: er is geen uitvaartverzorger die niet zal benadrukken hoe veel er komt kijken bij een uitvaart. Bij Varènz Uitvaartzorg hoeft niet meteen alles geregeld te worden in het eerste gesprek. We kijken eerst naar wat er nodig is. Want uit ervaring weten wij dat tijd en rust belangrijk zijn om goede beslissingen te nemen. Wij luisteren, wij geven persoonlijke aandacht en zo kunnen we goede voorwaarden scheppen. Zo wordt uiteindelijk stap voor stap, op uw eigen tempo bepaalt hoe de uitvaart wordt vormgegeven. Samen met ons maakt u de laatste indruk onuitwisbaar.

Voorzorg

Het regelen van een uitvaart begint bij het treffen van de juiste voorzorg. Varènz Uitvaartzorg weet hier alles van; wij begeleiden u graag van A naar B, met voorzorg die perfect op maat is voor u en uw nabestaanden.

Lees meer

Thuisopbaring

Het is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen die bij een uitvaart komen kijken: de opbaring van uw dierbare. Dit is immers de tijd dat u nog bij iemand kunt zijn, zo vaak als u wenst. Opbaring kan in een uitvaartcentrum, of thuis.

Lees meer

Uitvaartverzekering

Goed nadenken over uw uitvaart, geeft niet alleen een comfortabel en gerustgesteld gevoel, maar stelt u ook in staat de premie te bepalen die u betaalt voor een verzekering.

Lees meer

Uitvaartcentrum

Als uw dierbare is gestorven, heeft u de mogelijkheid nog een aantal dagen bij de overledene te zijn. Dit kan thuis, of in een uitvaartcentrum. Vaak wordt voor het tweede gekozen, indien een opbaring thuis niet tot de mogelijkheden behoort.

Lees meer

Afscheidsplechtigheid

U zou de wereld het liefst even stil zetten, als een dierbare is overleden. Toch moet er van alles geregeld worden en komt er veel op u af. Varènz Uitvaartzorg kan alle organisatorische en praktische zorg op zich nemen.

Lees meer

Nazorg

De periode die minstens zo belangrijk is als de aanloop naar de uitvaart, is de afloop ervan. Dit begint altijd met een terugblik. Was alles naar wens? Bent u tevreden met hoe alles gelopen is?

Lees meer

Aanwezig van begin tot eind

De periode voor en na een overlijden zijn essentieel voor het verwerken van rouw en verlies. Aan voor- en nazorg wordt bij Varènz Uitvaartzorg daarom veel aandacht besteed. Hier tussenin is genoeg ruimte voor alles dat er nog meer bij komt kijken. Samen kijken we naar wat de wensen zijn. Hoe is het geregeld met uw verzekering? Wat zijn de voorkeuren voor de opbaring? Gebeurt dit thuis of in een uitvaartcentrum? Hoe wilt u de afscheidsplechtigheid vormgeven? Groots of klein, sober of feestelijk? Er zijn geen regels, dus alles is mogelijk.

Varènz Uitvaartzorg werkt samen met verschillende instanties, waardoor het voor ons geen probleem is u te adviseren, te inspireren of door te verwijzen naar specialisten voor al uw benodigdheden voor de uitvaart. U kunt hierbij denken aan rouwdrukwerk, mooie baren, het vervoer naar de uiteindelijke bestemming van de overledene, de bloemen of andere dingen die wenselijk zijn. Kijk rustig rond op onze pagina om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen voor een net zo’n onvergetelijk afscheid als het bestaan.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.