Sociale Uitvaart

Wij verzorgen ook uitvaarten voor mensen met een klein of geen budget. Een waardig afscheid organiseren met weinig middelen. Wij vinden dat dit vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid ook onze zorg is. Deze mogelijkheid is voornamelijk bedoeld voor bewoners van maatschappelijke opvang zoals Leger des Heils en bijvoorbeeld sociale dienst. Daarnaast verzorgen wij uitvaarten van mensen met een klein of met geen budget, waarbij de gemeente ook in beeld kan komen als opdrachtgever. Wij zijn bekend met de leefwijze van mensen met schulden en mensen die bekend zijn met hulpverlening, psychiatrie of verslaving. Graag organiseren wij binnen de mogelijkheden die er zijn, met de betrokkenen een mooi en waardige uitvaart. Vanzelfsprekend zijn deze uitvaarten zeer kleinschalig en sober, en wij zullen voordat we akkoord gaan met uw vraag om een sociale uitvaart te organiseren, toetsen of er inderdaad geen andere mogelijkheid is dat deze. Als later toch blijkt dat er wel financiële middelen zijn dan hebben wij het recht om alsnog een volledige factuur in te dienen. Ook behouden wij het recht om nee te zeggen, bijvoorbeeld als er twijfels zijn over de aanvraag. Vanwege het complexe karakter van zo'n afscheid verzorgen wij deze ALLEEN in de gemeente EDE.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.