Waarom Varènz Uitvaartzorg

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar u behoefte aan heeft. Varènz Uitvaartzorg staat dan ook voor betrokken zorg. Het team staat u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

Persoonlijke benadering

Bij het regelen van de uitvaart wordt u begeleid door één medewerker van Varènz Uitvaartzorg, die u bijstaat voor, tijdens en na de uitvaart. Dit zorgt ervoor dat u niet telkens geconfronteerd wordt met een andere medewerker die niet overal weet van heeft. Op deze manier kunnen wij u optimaal begeleiden in het proces. Dit maakt ons team ook zo bijzonder. Grote landelijke ketens hebben vaak veel mankracht in dienst, waardoor u wordt bijgestaan door verschillende personen. Wij bieden u de service van één persoon, zodat u met al uw wensen en vragen hier terecht kunt. Een uitvaart is immers een persoonlijke aangelegenheid.

Nadat uw wensen goed zijn besproken, nemen wij samen de uitgebreide kostenopgave door, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de prijzen. U wordt altijd zo gedetailleerd mogelijk voorgelicht aangaande prijzen en tarieven. Zo houdt u zelf de regie en de kosten in eigen hand, en weet u precies waar u aan toe bent.

Dicht in de buurt

Wij zijn een onafhankelijke uitvaartverzorger en niet gebonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. We werken dan ook zo maatschappelijk verantwoord mogelijk en maken gebruik van iedere gewenste locatie voor opbaring, dienst of condoleance. U kunt dan ook met alle soorten uitvaartverzekeringen bij ons terecht. Ons kantoor vindt u centraal gelegen in het midden van Gelderland, in de plaats Ede. Wij werken door heel Gelderland en Utrecht. Zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt!

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.