Hoe wij het zien

Persoonlijk en eigentijds afscheid nemen een uitvaart regelen is het verzorgen van het afscheid van een geliefde door alle betrokkenen. Daarvoor is het wel belangrijk dat de auto op tijd is en dat de muziek goed klinkt maar die dingen dienen enkel het doel: zorgen dat de familie in de gewenste sfeer, afscheid kan nemen van de overledene. Waarom kiezen voor Varènz Uitvaartzorg? Varènz Uitvaartzorg ontzorgt en inspireert Eén vast aanspreekpunt de gehele periode. Ervaren en professionele medewerkers Moderne en eigentijdse dienstverlening met veel aandacht voor prijs en budget.

Met wie werken wij samen?

Nergens is het zo belangrijk dat het totaalplaatje klopt, als bij een uitvaart. Precies om deze reden werkt Varènz Uitvaartzorg niet alleen. Samen met andere dienstverlenende bedrijven zorgen we ervoor dat elk van onze cliënten geheel naar wens en behoeven kan worden voorzien van alles wat hij of zij nodig heeft. Zo werken we niet enkel in opdracht van een aantal verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor diverse andere instanties. Benieuwd naar aan wat voor soort zaken u dan kunt denken, zodat je verzekerd bent van het complete pakket met eenzelfde stijl – geheel in overeenstemming met wat u in gedachten hebt? Lees meer over het regelen van een uitvaart.

De perfecte klik door goede samenwerking

Er komt behoorlijk wat kijken bij het regelen van een uitvaart. Geen wonder dus, dat wij ervoor gekozen hebben om de handen in één te slaan met diverse partijen. Zo maken wij het ook voor u gemakkelijker. Gemeenten maken graag gebruik van onze expertise en dienstverlening. Daarnaast hebben wij warme banden met lokale crematoria voor een locatie die bij u past, goed contact met kerken voor stijlvolle ceremonies, nauwe banden met condoleance gelegenheden voor een feilloze sfeer en ruime ervaring met verschillende bloemisten voor prachtige grootse of juist bescheiden bloemstukken. Met een goede samenwerking realiseren we hoge universele kwaliteitseisen samen met onze partners. Heeft u bepaalde specifieke vragen over bijvoorbeeld notariële kwesties? Wilt u graag meer informatie over belastingtechnische of financiële vraagstukken? Kunt u praktische tips gebruiken? Of heb u behoefte aan extra hulp bij rouwverwerking? Dan verwijzen wij u graag door naar professionals met wie we al geruime tijd samenwerken.

Nooit alleen en niets verplicht

Vaak leert de ervaring ons dat één centraal punt bij het regelen van een uitvaart het fijnst werkt. Hoe dan ook, Bij Varènz Uitvaarzorg bent u niets verplicht. Als u behoefte hebt aan het één, maar niet aan het ander, of een combinatie hiervan: bij ons is alles mogelijk. Mocht u dus alleen willen kiezen voor onze diensten zonder iets extra’s erbij, dan is dit geen enkel probleem. Met Varènz Uitvaartzorg, staat u er nooit alleen voor!

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.