Wie we zijn

Goedendag Ik ben Martijn Hendriksen en ben samen met mijn gezin woonachtig in Bennekom, tegen Ede aan. Ik heb eind 2020 Varènz Uitvaartzorg opgericht omdat ik er van overtuigd ben dat het organiseren van een afscheid "anders" kan. Maatwerk, transparant, professioneel, betrouwbaar, betrokken en een hoge mate van service tegen een zeer betaalbaar prijsstelling zijn mijn kernwaarden.

Ik maar ook onze medewerkers nemen in overleg praktische zaken direct van u over. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn we overal bij betrokken. Nadat wij door u uitgenodigd zijn om de uitvaart te mogen regelen zullen we kennis met u maken en uw wensen met betrekking tot de uitvaart bespreken. Vervolgens krijgt u van ons meteen een begroting en ik kan u beloven: de eindfactuur zal nooit hoger zijn dan wat er is begroot.

Wij zijn dan volledig op de hoogte van uw wensen, en we zullen er alles aan doen om de uitvaart ook zo te laten verlopen. Wij willen meer voor u betekenen. Wij willen u ondersteunen in situaties die we niet kunnen veranderen, maar wel draaglijker kunnen maken. Wij willen u zorg uit handen nemen. Wij zijn er voor u, zolang dit nodig is.

Onze achtergrond is veelzijdig; dit stelt ons in staat te werken vanuit betrokkenheid, deskundigheid en ervaring. Wij zijn actief in de regio’s Bennekom, Ede, Harskamp, Heelsum, Lunteren, Otterlo, Renkum, Veenendaal, Wageningen en Wekerom. De professionals met wie we samenwerken, onderschrijven onze visie. Bij Varènz Uitvaartzorg is er altijd één en dezelfde persoon van het begin tot het einde betrokken bij de uitvaart. Wij staan alleen en exclusief tot uw beschikking, dag én nacht.

Martijn Hendriksen, oprichter Varènz Uitvaartzorg

Varènz Uitvaartzorg

De naam van ons bedrijf verwijst naar een een mooie, sierlijke plant die in alle rust in de bossen groeit: een varen. Het is een plant die zijn sporen nalaat, net zoals ook ieder mens zijn sporen in het leven nalaat.

Het bos, de varens,... ze zijn omgeven door rust en stilte. Op dezelfde wijze, rustig en sereen, verzorgen wij uitvaarten, van groot tot zeer besloten, voor iedereen.

We adviseren en begeleiden u zoveel mogelijk, staan u bij zodat de uitvaart verloopt zoals is afgesproken. Maatwerk, persoonlijke en transparante dienstverlening, tegen een 'eerlijke prijs' daar gaat het om.

Bovenbuurtweg 48
6721 MN Bennekom
Dag en Nacht bereikbaar!

Kiezen voor Varènz Uitvaartzorg, betekent kiezen voor een team van gekwalificeerde medewerkers. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en kwaliteit. Onze ervaren en bekwame medewerkers zorgen voor een respectvolle en zorgzame begeleiding en geven u alle hulp waar uw behoefte aan hebt. Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u altijd met vragen bij ons terecht kunt.

© 2022 Varènz Uitvaartzorg. KVK midden nederland 81323220. bank NL10KNAB0603924344. Alle rechten voorbehouden. Geserveerd door Plate.